Pályázati beszámoló 2024.

Pályázati beszámoló 2024.

"HARMADIK DIMENZIÓ" 2024.

A PIF 3D tehetségfejlesztő programja!

NTP-TEHETSEG-23-0001

Idén a VR világába kalandozunk el. A különböző ritmusfejlesztő játékok mellett virtuális koncerteket, ikonikus építészeti remekműveket látogatunk meg! A program a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósul meg! 

A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar Egyesület szakmai és működési pályázatának beszámolója

KIM-MUK-23-VID-ZENE-0013

A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar a pályázatban tervezett programjai teljes mértékben megvalósultak.

A zenekar harmadik alkalommal mutatta be különleges, egész estés, MARVEL filmek zenéjét bemutató hangversenyét. A tervezett, felújított repertoár mintegy 16 zeneművet tartalmazott, a fúvószenekari hangszereléseket a zenekar karmestere, Széplaki Zoltán dolgozta át.

A program során a kivetítőn prezentációk jelentek meg a filmek ikonikus jeleneteiből, a konferanszié Fekete Ernő művész úr volt, segítségével a film konextusába kerül a koncert. (A filmbéli ikon, Iron Man magyar hangja). Az előtérben 3D makett kiállítást rendeztünk a film ikonikus szereplőiből, szimbólumaiból. A célközönség, a saját publikum mellett a fiatalabb Marvel rajongók tábora volt, kb. 12-30 éves korig. A közönségnek a koncert előtt világító karkötőket osztogattunk, melyek különleges hangulatot adtak az előadásnak.

A marketing, főleg a közösségi médiáinkon, online felületeken, futott, hiszen országos megjelenést szerettünk volna elérni, ami sikerült is. Összesen 58 városból érkeztek a koncertre a nézők.

A fúvószenekari hangzásképet virtuális hangszerek alkalmazásával (zongora, kórus, vonóskar) tettük különlegessé, a koncerten akusztikus gitár és vokál is megjelent.

A koncerten elhangzott darabokat a zenekar youtube csatornáján lehet meghallgatni.