Nyári Fúvószenekari Tábor

A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekarral június 29-július 4-ig intenzív fúvószenekari táborba megyünk Sopron környékére (www.youtube.com/watch?v=PGshlNTpPWo). A táborban szeretnénk felkészülni a szeptember 19-i Szent István Bazilikai koncertünkre, mely az Ars Sacra Fesztivál keretében kerül megrendezésre, illetve az október 3-i koncertünkre, melyet a Párkányi Művészeti Iskola meghívására a Párkányi Művelődési Házban tartunk.

A táborban a fúvószenekari szekciópróbák, összepróbák mellett kamarazenei próbákra is sor kerül. A zenekar tagjaiból klarinétegyüttes, fuvolaegyüttes, harsona kvartett, szaxofon együttes és egy kis "banda" is megalakul, reméljük nem csak erre az egy hétre. A tábor zárásaként július 3-án pénteken 14 órától Sopron központjában adunk egy kis térzenét a VOLT Fesztivál keretén belül, melyre szeretettel várjuk mindazokat, akik ebben az időben Sopron környékén tartózkodnak.

A tábor megrendezéséhez támogatást kapunk a Nemzeti Kulturális Alaptól, Pomáz Város Önkormányzatától és a Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar Egyesülettől.