A PIF tavaszi programjai

Az elmúlt év bővelkedett zenekari programokban és ez így lesz idén is. Zenekarunk február 17-én ünnepli 25 éves jubileumát ez idő alatt  számos innovációja hatott inspirálóan a hazai fúvószenekari életre. Ezek közül említésre méltó, hogy hazánkban elsőként indítottuk weboldalt, Youtube-SoundCloude csatornát, Facebook oldalt, használtunk prezentációt, színpadtechnikát koncertjeinken, tematikus komoly és könnyűzenei produkciókat állítottunk össze. A „Fantasy for Movie Themes” CD a Tom-tom stúdióban 40 mikrofonnal készült, 2013-ban a Pécsi Dómban rögzített koncertet Pendrive-on adtuk ki. Digitális kottatárral rendelkezünk, és már teszteljük a digitális e-papír kijelző használatát, amely a nyomtatott struktúrát váltaná fel teljes egészében. Saját logót, marketing termékeket (PIF bögre, kulcstartó, pendrive, stb.) hoztunk létre a közönségünk számára.

A 25. születésnapi koncertre 2017. március 31-én pénteken és április 2-án vasárnap 19 órai kezdettel kerül sor a zeneiskola hangversenytermében.

A tavaszi koncertek után  április 6-11 között Olaszországba utazunk a XIV. FLICORNO D’ORO nemzetközi felnőtt fúvószenekari versenyre, ahol a második kategóriában indulunk. A versenyre való kiutazás az EMET és a PIFE támogatásával valósul meg.