A PIF őszi programjai

Nagysikerű hangversenyt tudhat maga mögött a Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar, melyre a Szent István Bazilikában került sor az Ars Sacra Fesztivál keretén belül. Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek meghallgatni Minket, reméljük, hogy nem csak mi, hanem a közel 1000 fős közönség is jól érezte magát ezen az estén. Ezúton szeretnénk megköszönni a közreműködők segítségét: Kulin Krisztinának a konferálást, Blaskó Mihálynak a narrációt, Borbély Mihálynénak pedig a zeneművek között elhangzó versek, zsoltárok, novellarészletek összeállítását!

Itt látható és hallható egy részlet a koncertből:

www.youtube.com/watch?v=x13ASQ_EAxE&feature=youtu.be

2016. október 30-án vasárnap 19 órai kezdettel nagyszabású koncertet szervezünk a MOM kulturális Központban (1124 Budapest Csörsz u. 18.) Star Wars Fantasy 5.1. címmel. A koncerten a hét film legismertebb zenéiből lesz hallható 22 tétel hangeffektekkel gazdagítva a teljes hangzást.

A látogatók 15 órától ingyenes Star Wars-programokkal hangolódhatnak az esti koncertre. Megtekinthetőek Simon Zoltán Magyarországon még soha ki nem állított poszterei, köztük az a kép, amely egy Guinness-rekord, a világ legnagyobb LEGO mozaikjának alapjául szolgált. Egy előadásban megismerkedhetnek a Star Wars képi világával és a filmek mitológiai utalásaival. Az eseményt az 501-es Légió Magyarországi Helyőrség hivatásos Star Wars-jelmezesei színesítik, bemutatóval és fotózási lehetőséggel. A látogatók ezenkívül megcsodálhatják Valyon Tamás egyedülálló Star Wars LEGO-gyűjteményének darabjait.

A program fő támogatója:

Jegyinformáció:

Jegyek kaphatók a momkult.jegy.hu oldalon, az Interticket hálózatában, valamint a MOMkult jegypénztárában.

A 15:00 órakor kezdődő programok díjtalanok. A 19 órakor kezdődő koncert jegyára 3300 Ft.

Programjaink megvalósításához elengedhetetlenül fontos az Önök támogatása. Hálásan köszönjük, hogy rendszeresen figyelemmel kísérik munkánkat, és az előző években is megkerestek minket az adóbevallások időszakában, hogy a törvény által az állampolgároknak lehetőséget biztosított 1%-ot egyesületünk részére felajánlják. Az elmúlt évben ezen a jogcímen 232.626 Ft–ot kaptunk, mely összeget az erdélyi utazásunk útiköltségére fordítottunk.